Júlia Bernet

Vins i CORPINNAT

Celler

Imatge Capçalera Característiques

El cicle tancat

La idea d’aquest concepte es basa en el fet de que tot el procés que comporta l’elaboració del vi i CORPINNAT el duem a terme i el supervisem nosaltres. Des de la plantació del cep, fins al desgorjat de cada ampolla per a deixar el producte acabat.

Fer un bon vi i un bon espumós, no és un procés que comença quan arriba el raïm al celler, sinó que comença a la mateixa vinya, amb la crescuda del cep, el seu cuidat i el del mateix raïm. La qualitat d’un bon vi o un bon CORPINNAT, apart del seu tractament a les botes i tines està en aquest treball previ.

Nosaltres mateixos, a més d’elaborar el vi i CORPINNAT, també ens encarreguem de treballar les vinyes d’on en traurem el raïm. Això fa que tinguem un producte ben conegut per nosaltres i ens ajuda a que el resultat sigui l’òptim.


Productes naturals i amb poques manipulacions

Considerem que si el raïm té bona qualitat i els processos que fem posteriorment es duen a terme correctament, no es necessari manipular més del necessari el vi o el CORPINNAT. Aquest ja donarà les característiques que el faran un gran producte.

És per això que el nostre CORPINNAT tenen un contingut baix de sulfits i no se’ls aplica ni licors que puguin modificar el seu gust al paladar.

Això ens dona uns espumosos que són molt agradables a la boca i que es paeixen bé, sense cremors ni altres problemes que caves menys elaborats ens poden provocar.


Poca producció i Qualitat

La nostra condició de celler petit no ens permet tenir una gran producció de vi i CORPINNAT, però si que ens permet i ajuda a tenir un bon control de qualitat.

De la mateixa manera, les vinyes d’on fem créixer i collim el raïm està situades als costers de les muntanyes d’Ordal, a uns 400 metres sobre el nivell del mar. Uns terrenys més aviat agrestes i fortament aterrassats que no donen unes grans produccions com les vinyes situades a les grans planes del Penedès però que a canvi ens ofereixen un fruit més diferenciat a la resta de cellers; tant en quantitat com en qualitat.


Vins i CORPINNAT

Elaborem vins i CORPINNAT.

Els nostres espumosos estan reconeguts dins de la Marca Col·lectiva de la Unió Europea CORPINNAT.

A més, alguns dels nostres espumosos han tingut ja reconeixements fora de les nostres fronteres; premiats diversos cops al concurs “Effervescents du Monde”.


Julia Bernet | Vinyes de Muntanya - Avinguda de Barcelona, 24 - 08739 - El Pago (Subirats) - Telf. 938994095 - info@juliabernet.com - xavi@juliabernet.com
©2018